مواد لازم شیر عسل کاراملی | |
شکر | ½ لیوان |
شیر عسلی | ½ قوطی |
کره | ۲۰ گرم |
وانیل | ۱پنس |
پنیر ماسکارپونه یا خامه صبحانه | ½ استکان |
مرحله اول
ابتدا شکر را داخل یک ظرف مناسب میریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا به طور کامل ذوب شود، زمانی که شکر را تفت می دهیم باید کاملا مراقب و هوشیار باشیم و به صورت متداوم هم بزنیم تا شکر ته نگیرد و نسوزد.
مرحله دوم
در ادامه کره را به همراه خامه صبحانه ( یا پنیر ماسکارپونه) و وانیل به شکر ذوب شده اضافه می کنیم و با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. مواد را به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در ادامه شیر عسلی ( برای تهیه شیر عسلی خانگی مطلب طرز تهیه شیر عسلی را مشاهده نمایید) را اضافه میکنیم و تاز زمانی که مواد به غلظت مناسب برسد هم می زنیم، در آخر مواد را کنار می گذاریم تا با دمای محیط یکسان شود.
- ۰۰/۰۱/۲۱